maanantai 1. syyskuuta 2014

VADELMAHILLOA LAKRITSILLA MAUSTETTUNA... ja PANNARIA...

Salainen LeivontaYstävä 28 kierroksen ensimmäisenä aiheena oli marjojen säilöntä. 
Sain pariltani ohjeet Vaniljaiseen vadelma lakritsi hilloon.
Viikonloppuna kokeilin ohjetta. 
Olen jo aikaa sitten ostanut lakritsijuurijauhetta, muutamia kertoja olen sitä ruuanlaitossa käyttänyt. Kanakastikkeissa tämä mauste on oiva lisä. Nyt päätin sitä kokeilla hilloon ja joo sopi oikein hyvin.
 


Eilen illalla paistoin pannulla pannukakkuja joiden kera hilloa maistelimme.
Ja slurpsista.
 Hyvää oli....


6 kommenttia:

  1. Hauskaa, että kokeilit lakupulveria hilloon ! Missä suhteessa laitoit?

    ....ei hassumpaa ollut kahvikakussakaan. Hain sitä kesällä Apteekkarin mauste &leivontatarvike osaston kätköistä, kun joistain lueskelin vinkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 500g vadelmia lisäsin lakritsia 1,5tl. Olisi voinut olla aavistuksen enemmänkin. Tuo mauste sopii muuten kana-curry kastikkeeseen älyttömän hyvin... Ja kesäkurpitsan kanssa myös...

      Poista
  2. Näyttääpä hyvälle ja tuo hillo kuulostaa mielenkiintoiselle! Mistähän tuollaista lakritsajauhetta löytää? olisi meillä varmaan aika hitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tainnut Heinon tukusta aikoinaan tuon purkin ostaa... En tiedä kyllä mitkä kaupat sitä myyvät...

      Poista
    2. Täällä ainakin Prismassa näytti olevan tuota

      Poista
    3. Täällä ainakin Prismassa näytti tuota olevan.

      Poista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!