tiistai 3. joulukuuta 2013

VANHANAIKAISET NEKUT!!! nam!!

Meillä lapsena äiti teki jouluisin nekkuja. 
Silloin ei niin hirveästi ollut joulumakeisia kuin tänä päivänä.

Salainen leivontaystäväni kierrokselle 25 oli laittanut pakettiin ohjeen MYSLINEKKUHIN.
Tein näitä tyttäreni kanssa sillä muutoksella että myslin jätin pois.
On nekuissa aikamoinen keittäminen jotta lämpötilan saa 120 asteeseen.
Keittäminen kyllä kannattaa koska nää on vaan niin herkkuja!!

Kiitos parilleni ihanista ohjeita näitä on ollut ilo tehdä ja tulen tekemään jatkossakin!!!





3 kommenttia:

  1. Itsekin ajattelin aamulla töihin ajaessa, että pitäisiköhän jotain nekkua/toffeeta tehdä... :)

    t. SLY25 emo

    VastaaPoista
  2. No mutta kylläpä on söötti nekku, tuosta reseptistä se alkoi minunkin kokkailu-leivonta taival aikanaan. Hyvää joulun odotusta nekuilla tai ilman ja mukavaa Itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!