maanantai 2. joulukuuta 2013

Elämäni ensimmäiset MARMELADIT...



 SLY 25 kierroksen ensimmäisestä paketista sain kivoja ohjeita joululeivonnaisiin.
Monesti olen halunnut marmeladia tehdä ja nyt viikonloppuna tyttäreni kanssa päätettiin laittaa kattilat soimaan.
Ohje on suoraan parini reseptikorteista.



En ole ollenkaan ajatellut että marmeladien pitää kuivua ennen sokerointia noin vuorokauden huoneenlämmössä.
Aina oppii jotain uutta, mikä on mielestäni niin hienoa...



Marmeladeista tuli oikein kauniita ja hyvän makuisia.
Ennen Joulua haluan vielä yhden satsin näitä valmistaa hieman erimaulla.
Näissä on makuna vadelma. Maku saisi ehkä olla enemmän marjainen, punainen viinimarja tai mustaa viinimarja voisi olla loistavat marjat näihin.

7 kommenttia:

  1. Kauniita marmeladeja...!

    t. SLY25 emo

    VastaaPoista
  2. Todella hyvin onnistuneita ja kauniita! Olen huomannut marmeladeja tehdessäni, että mitä happamampi marjamehu tai -sose, sen hankalampi on saada marmeladit onnistumaan. Ei auta kuin jatkaa harjoituksia ��
    t. Slysi

    VastaaPoista
  3. Sinähän olet oikein asua mellastanut keittiössä! Kaunista ja makoisaa on syntynyt!

    VastaaPoista
  4. U P E I T A miten niistä saa noin säännöllisen särmikkäitä. Upeasti sokeri pysyy siinä pinnalla, en tiednnyt että ne sokeroidaan vasta marmelaadin pinnan kuivuttua. Aika pienestä on joskus kiinni ettei mene niinkuin Strömssössä. Värikin on todella kirkas ja jouluinen. Tässähän voisi vaikka itsekin....

    VastaaPoista
  5. Tosi nättejä!! Mun tekemissä sokeri aikoinaan suli päälle :/

    VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!