keskiviikko 28. elokuuta 2013

PUOLUKKA-PORKKANA HILLOA parini reseptillä...


SLY 24 kierroksen ensimmäisessä paketissa oli ihanan hillopurkit ja ohje
 PUOLUKKA- PORKKANA HILLOON.
Mielenkiintoisen kuuloinen yhdistelmä, joten viikonloppuna muutaman purkin verran hilloa testailin.

Ohje oli jotenkin tähän suuntaan...

PUOLUKKA-PORKKANA HILLO

5 dl puolukoita
2 porkkanaa hienoksi raastettuna
2 rkl appelsiinin mehua
2 dl hillosokeria
puolikkaan appelsiinin raastettu kuori

Keitä kattilassa noin 10 minuuttia puolukoita, porkkana raastetta, sokeria ja appelsiini mehua.
Lisää lopuksi appelsiinin raastettu kuori maustamaan hilloa.
Laita hillo hyvin pestyihin purkkeihin ja säilytä viileässä.

NAUTI, esim kaalilaatikon kanssa...

NAM!!!

8 kommenttia:

  1. Pitäneekö lähtä viereiseen metsään puolukoita poimimaan... :)

    t. SLY24 emo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi... Oli oikein hyvää....

      Poista
  2. Puolukka on niin hyvää pitkin talvea lusikoida milloin mihinkin....maksaa vaivan keitellä!
    Valitettavasti hiirenkolon 'taka-metsä' on IKEA, mutta kun tuoreita ilmestyy eteen, niin aina ostan....
    Kaverina porkkana tai omppu, siitä ei hillo paljon parane ü.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekkin puolukasta tosi paljon, tämä hillo oli äärettömän hyvää spelttimannapuuron päällä...
      Meilläkin Ikea-metsä sijaitsee lähellä ja kyseisen paikan puolukkahillo on hyvää...

      Poista
  3. Minä olen tänä syksynä hillonnut jo monenlaista, mutta tässä kyllä tuli taas kokeiltavien listalle lisäys. Porkkanasta olen hilloa tehnyt joskus appelsiinin kanssa (ja tuli tosi hyvää), mutta puolukka on ihan uusi idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin jossakin blogissa porkkanahillo kokeilun ja sitä ajattelin itsekkin kokeillä.
      Tämäkin oli hyvää, suosittelen...

      Poista
  4. Täytyy varmaan itsekin keitellä tätä, tuo niin paljon lapsuuden mieleen ja mummuni tekemän porkkana-puolukkapiirakan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porkkana- puolukkapiiras kuulostaa herkulliselta.
      Pitää laitta tämä korvantaakse hautumaan...

      Poista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!