SLY kierroksella oli bonuskilpailu, johon saimme monen monta Royal suklaa patukkaa sekä ohjeen Royal kääretorttuun. Ohjeen oli laatinut ROYAL Chef Vesa Parviainen.
Kilpailupäättyy 01.01.2013.
Tarkempaa tietoa löytyy täältä...http://originaalisly.vuodatus.net/page/royalsuklaa
Halusin leipoa tämän juuri uudeksi vuodeksi, kun muutama tuttavaperhe tulee meille kylään.
Ohje oli helppo, ainoa haaste oli tuo kuorrute - meinasi nimittäin sotkea joka paikan...
OHJE MENI NÄIN...
ROYAL-KÄÄRETORTTU
Torttupohja:
4 kananmunaa
1,5dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5dl perunajauhoja
3rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
Vatkaa
ensin kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään,
siivilöi vaahtoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä ohut kerros
taikinaa leivinpaperille ja paista uunissa 180 °C /n. 10 minuuttia.
Kääri lämmin pohja pyyhkeen avulla rullalle ja anna jäähtyä.
ROYAL-MAITOSUKLAATUOREJUUSTOTÄYTE:
80g voita
3,5dl tomusokeria
3 Royal-maitosuklaapatukkaa
3rkl kaakaojauhetta
120g maustamatonta tuorejuustoa
Vaahdota
huoneenlämpöinen voi ja tomusokerin kanssa. Lisää joukkoon sulatettu
maitosuklaa, kaakaojauhe ja tuorejuusto. Vatkaa tasaiseksi ja pidä
huoneenlämmössä.
SUKLAAKUORRUTUS:
8 Royal-tummasuklaapatukka
( käytin 7 patukkaa, maku oli jo näiden jälkeen todella suklainen ja yksi jäi sitten koristeluun...)
2dl kermaa
esim. Royal-suklaapaloja ja vadelmia koristeluun, korvasin vadelmat puolukoilla sekä lumihiutaleilla...
Kiehauta kerma ja kaada paloitellun Royal-suklaan päälle. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi ja kiiltäväksi.
Suosittelen ohjetta suklaan ystäville, itse kääretorttu ja täyte olivat mielestäni erittäin makoisia.
Täyte oli makuuni turhan "suklaista", voisin vastaisuudessa käyttää ROYAL punaista suklaata kuorutteeseen.
Joka tapauksessa maku oli loistava.
Koristeluun käytin puolukoita, Royal suklaata, sokeri lumihiutaleita SLY. ni paketista sekä tomusokeria.
Hienon talvinen ulkonäkö tässä kääriksessä.
VastaaPoistaSanalla sanoen: kaunis!
VastaaPoistaHieno toteutus !
VastaaPoistaSlurps :P
VastaaPoistaKauniin tortun olet saanut aikaiseksi =)
VastaaPoista