torstai 22. marraskuuta 2012

Leipomuksia SLY 21 ensimmäisestä paketista...


SLY 21 kierroksen paketista sain mufiinin teko paketin.
Paketissa oli jauhoseos suklaamuffiineihin. Lisätään vain ruokaöljyä ja maitoa ja sekoitetaan kuohkeaksi. Aikasta helppoa on leivonta nykyään... Olen hieman arka näiden valmisjuttujen kanssa kun mietin aina sitä lisäaineiden määrää mikä näissä paketeissa on... Paketissa oli lisäksi purukumin makuinen kuorrute, eli jauhe joka sekoitettiin maidon kanssa ja pursotettiin valmiiden muffiinejen päälle...

Käytin paketista tulleita muffiinivuokia myös näihin...
Lapset oli ihan innoissaan vihreä kuorrutteisista muffiineista.
Olivat ihan syötäviä , ei tosin ihan lemppareita mutta hauska oli tälläisiä kokeilla!!!!!

7 kommenttia:

 1. Tuollainen purukumikuorrute on kyllä ihan uusi tuttavuus. Mistähän tuollaita löytää... Hyvin sattuu joulun väristäkin olemaan, selkeä joulukuusihan se siinä muffinssin päällä.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen tuo kuorrute! Enpä ole aikaisemmin tuollaiseen törmännyt. :D Tuollainen valmispakkaus on hyvä hätävara, jos sattuu vieraita tulemaan yllättäen kylään. =)

  VastaaPoista
 3. Valmiit jauhoseos pakkaukset ovat käteviä. Hauskalta kuulostaa toi purukumikuorrute, maku on varmastikin aikas jännä :)

  VastaaPoista
 4. Erikoisen kuuloinen tuo purukumin makuinen-kuorrute

  VastaaPoista
 5. Hauskan näköinen kuorrutus :) Ja varmana makuinenkin. Kauniisti noussut tuo muffinssi! Osa noista valmispaketeista on ihan hyviä, osa ei. Tuo omasi onkin ihan uusi tuttavuus minulle.

  VastaaPoista
 6. Eipä ole täälläkään tullut missään vastaan tuollaista. :) Valmispaketteja toki, mutta ei tuollaisella kuorrutteella. Varmasti jännän makuista! :)

  VastaaPoista
 7. Uusi tuttava minullekin..Purukumin makuinen..Hmm..

  VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!