keskiviikko 8. elokuuta 2012

LUUMUMUFFINSIT VALKOSUKLAALLA (munaton)

Löysin Maku lehdestä aivan ihanan ohjeen. Ohjeissa aina eniten ilahduttaa helppous ja tyttären kananmuna allergian vuoksi munattomuus.
Näitä suosittelen kyllä. Olivat sairaan hyviä...

Luumumuffinssit valkosuklaalla.

noin 10kpl

2 1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1dl sokeria
75g voisulaa
1dl maitoa
75g valkosuklaata rouheiituna
5 luumua

TEE NÄIN

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja sokeri kulhossa.
2. Lisää joukkoon voisula ja maito
3. Lisää joukkoon rouhittu suklaa
4. Leikkaa luumut pieniksi suupaloiksi
5. Jaa taikina 10 muffinivuokaan. Laita jokaiseen vuokaan noin puolikas luumu
6. Paista muffiineja 12-15minuuttia.
Kun muffiinit ovat jäähtyneet voit siivilöidä päälle tomusokeria.

Tein itse kaksinkertaisen taikinan ja eilisen aikana meni pieniin ja isoihin suihin koko määrä.
Lapset tykkäsivät myös tosi paljon muffiinejen mausta.

SLY paketeistä on näihin käytetty muffiinivuokia, tomusokeria ja leivinjauhetta.


1 kommentti:

  1. Katsoin samaa ohjetta, sillä meiltä löytyy "pikkuluumupuita" omasta pihasta. Herkullisen näköinen, eli menee kokeiluun kunhan kriikunat kypsyvät!

    VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!