sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

SLY 19 kierroksen viimeinen - paljastuspaketti

Maanantaina käväsin paketin postista noutamassa. Olimme juuri mökille lähdössä ja postaus tänne jäi kiireessä laittamatta. Emolle kuvan kanssa viestiä kuitenkin laitoin.
Paketti oli jälleen ihana ja ajatuksella kerätty niin kuin kaikki muutkin paketit.
Sisällöltään paketti oli seuraavanlainen,
- raesokeria,
- capuccinon makuistakreemijauhetta
- lemon curd purkki,
- kreemijauhetta pussi
- ruskeaa sokerikuorutetta
- kakkupapereita erikokoisia
- ihana keittiöpyyhe jossa uuniomenan ohje
-sekä monta ihanaa teemaan sopivaa reseptiä ja kortti
Suuren suuri kiitos sinulle Päivi Päivinpöperöt blogista.
Kaikki paketit ovat olleet tosi ihania!!! KIIITOOOS!!!
Nyt lomalla kokeilen ihan varmasti sitä capuccino kakkua.
Postaan tänne heti kuvaa ja mielipidettä. 

8 kommenttia:

 1. Teemaan hyvin mukautettu paketti - hyviä tuotteita, joiden avulla voi vieraille taikoa tarjottavaa !
  Cappuccino -kakkua jään odottelemaan :D

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin olet saanut -tuo cappucino-kreemijauhe kuulostaa mielenkiintoiselta -jään odottelemaan postausta millaisia herkkuja siitä saa taiottua!!

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti kyllä. Minäkään en ole cappucino-kreemijauheeseen koskaan törmännyt. Jäädään odottelemaan mitä herkkua siitä taiot.

  VastaaPoista
 5. Kiva paketti! Lemon curd on niin ihanaa, voisin laittaa sitä ihan mihin vaan :P muutkin vaikuttaa kivoilta kyllä, kreemijauhekin.

  Mitä mieltä olet tuosta etsi resepti- jutusta... tuli vaan mieleen. On myös pyydetty sinne, mutta en innostunut siitä oikein. Etenkin tuo oma blogini on tollanen seka-blogi, eli on käsitöitä ja muutakin, ajattelin, että jos tuo jotenkin kahlitsee sitä juttua.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ihanaista kommenteista.
  Cappuccino kreemijauhe menee ensi viikolla kokeiluun. Lähdemme huomenna Powerparkkiin lomailemaan muutamaksi päiväksi.
  Lemon Curd on mun suosikki myös, pakko tunnustaa että se on superhyvää maustamattoman jogurtin kanssa...

  Etsi-resepti juttu on minulle vielä ihan hakusessa oleva asia... haluaisin itsekkin blogistani sellaisen "vähän kaikkea kivaa ja mukavaa" blogin. Jos teillä muilla on siitä jotakin kivaa kerrottavaa ja muutenkin mielipiteitä kertokaa tännepäinkin.... Ajattelin siihen pitkällä ajomatkalla hieman keskittyä enempi....

  VastaaPoista
 7. Kiva, et paketti saapui perille ja oli vielä mieleinenkin! Aina yhtä jännää on lukea reaktiot paketeista :) Sinulle olikin mukava suunnitella paketteja ja kiva kun sait tämän bloginkin itsellesi tehtyä. Nyt kun vuodatuskin taas toimii, linkitän sinut omaan blogiini. Oikein herkullista kesän jatkoa!

  Kommentoin vasta nyt sillä miten voikaan ihmiselle käydä niin, että samaan aikaan hajoaa sekä puhelin että tietokone, eli häviää kaikki netit yhtäaikaa. Ja lomalla vieläpä! Nykyaikana :-O Tai ehkäpä juuri siksi ;)

  VastaaPoista
 8. Kiva paketti. SLY on hauska, mutta niin monta kertaa kun on ollut mukana, on ollut ihan kiva pitää välillä välikierroksia, niin tuntuu taas hauskemmalta :)

  Ne arne&carlos joulupallot ei ole minusta vaikeita tehdä, yleensä kun kysytään niin sanon, että sujuuhan se niiltä miehiltäkin ;) ja kirjassa on hyvät ohjeet kyllä. Kokeilemaan vaan, niiden neulomiseen jää kyllä helposti koukkuun... vai pitäisikö sanoa puikkoon. Mullakin taas kaksi tuossa odottaa päästä blogiin näytille :D

  VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!