maanantai 23. maaliskuuta 2015

PORKKANA MUFFINSSIT


SLY 30 kierroksen toisessa paketissa oli ohje Porkkana-pekaanipähkinä muffinsseihin.
 
Testailin reseptiä muutamilla muutoksilla ja olivat oikein makoisia.
Jätin pekaanpähkinät pois  - tyttärelläni on maapähkinä allergia ja olen hieman varovainen muidenkin pähkinöiden kanssa jottei mitään kamalaa tapahdu...
Teen tämän pähkinäversion vielä joku päivä....

PORKKANA MUFFINSSIT

2,5 dl sokeria, käytin intiaanisokeria
2,5dl jaohoja, käytin spelttijauhoja
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1 1/2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1,5dl ruokaoljyä
2 munaa
2,5 dl porkkanaraastetta, käytin 3 dl
1,5dl murskattuja ananaksen paloja
1 dl pekaanipähkinää --> jätin pois
1 dl rusinaa --> jätin pois

Sekoita kulhossa sokeri, jauhot, sooda, suola, vaniljasokeria ja kaneli. 
Tee keskelle kolo ja lisää öljy ja munat.
Sekoita hyvin.
Lisää porkkanaraaste ja ananasmurska ja sekoita taikina tasaiseksi.
Annostele muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

KUORRUTE,
Kuorutteen tein mascarponejuustosta, margariinista ja tomusokerista.
Sekoittelin aineita näppituntumalla ja lusikalla levitin muffinssejen pinnalle.

Muffinssit olivat ihanan kosteita ja seuraavana päivänä vielä parempia.
Kuorrute täydensi maun.



2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, reseptejä saa ehdottomasti muokata oman näköisiksiin, ja niin olet onnistunut tekemäänkin. :) -SLYsi

    VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!