maanantai 9. lokakuuta 2017

SLY 40: Kurpitsa


SLY 40 kierros on jo loppusuoralla. Voi kuinka nopeasti jälleen nämä kuukaudet ovat menneet.
Paketissa oli jälleen niin mieluisia tuotteita.
Ja iso nippu herkullisia ohjeita.


Ihan Super juttu oli nämä parini kotikontujen tuotteet.
Kouvolan lakritsin lakritsit ovat ihan huippu hyviä, tuo kahvi menee niin testaukseen ja sitä juodaan vain hienoista ruusukupeista! Kaurajuoma on ihanaa.
Mieheni on Kouvolasta kotoisin ja kesämökkimme sijaitsee myös siellä eli vietämme paljon aikaa Kouvolassa. Ehkä joskus sattumoisin siellä saatamme törmätä...


Ja hei... näin kauniita sukkia en koskaan ole omistanut!!
Eihän näitä millään raaski käyttää!!

Kiitokset suuret sinulle.
Saatan tietää kuka olet mutta jätän sen vielä yllätykseksi...
4 kommenttia:

 1. Kiva että paketti mieluinen. Arvelinkin että "oman kylän tuotteet" ovat ratkaisevassa asemassa kysymykseen kuka olen, sen takia jätin ne viimeiseen pakettiin =) Kun vierailette mökillä niin kannattaa poiketa Prisman maakunta hyllyssä nappaamassa uutta kahvimakua kyytiin. Sopii nimenomaan "spesiaali"kahvihetkeen =) Ehkäpä tosiaan olemme tulleetkin vastakkain Veturissa tai jonottaneet peräkanaa kassajonossa =) Jos joskus aikaa kahvikupposelle Naapantuurassa tai kotipöydän ääressä niin vinkkaa ihmeessä =) Mukavaa syksyä sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja ihanat sukat =)

  VastaaPoista
 3. Oi mitkä sukat ❤️ Pakettikin ihana, laku on kyllä parasta lakua 😊 Minunkin äidin täti on asunut vuosia Kouvolassa ja pienenä tuli monet kesät siellä oltua. Vieläkin käy täti kesäisin siellä miehensä haudalla. Olisi itsekin kiva käydä pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 4. onpas mielenkiintoinen..missä pystyy osallistumaan salainen leivonta ystävään?

  VastaaPoista

KIITOS KUN JÄTIT KOMMENTIN!!!
TULE TAAS PIKAISESTI UUDESTAAN!!!